carlocaione.org, sampanye - Update status di media sosial benefit kata-kata lucu bahasa Jawa bisa produksi orang go tertawa. Produksi status dengan manfaat kata lucu di dalam bahasa jawa cukup unik dan menghibur.

Anda sedang menonton: Artikel kata kata buat bbm

Bahasa Jawa, yang merupakan bahasa quenn ini, memiliki warnanya personally saat diucapkan atau dibaca.


Seperti halnya kata-kata lucu umumnya, kata-kata lucu keuntungan bahasa Jawa konvensional dijadikan kemudian penghibur selama seseorang sedang jenuh atau ingin temukan hiburan ringan.

Walau hanya sekadar kata-kata, dengan tegas bisa produksi seseorang tertawa dan masalah sedikit penat akibat padatnya aktivitas sehari-hari.

Bagi yang fasih berbahasa Jawa ataukah setidaknya memahami kosa katanya, menyeleksi kata kata lucu bahasa Jawa memiliki cost plus.

Bercanda mencapai bahasa Jawa bakalan lebih mengena dan making suasana were lebih pecah. Bahasa Jawa dirasa lebih mungkin menggambarkan situasi apa terjadi.

Kalau bingung mencari kata-kata bahasa Jawa karena bahan hiburan, kamu bisa cari inspirasi di sini.


*

Ilustrasi tertawa. (Foto: rd.com)
1. "Jenenge urip mesti akeh cobaan, yen akeh saweran kui jenengan dangdutan".

2. "Kowe membutuhkan duit? Reneo! Ayo nangis bareng!"

3. "Mama keren, tapi papa ora kopen".

4. "Nek cewek lainnya muring-muring ora usah mbok takoni kenopo? dingin langsung rangkulen terus ambungen batuke terus bisikono "i love u" mengko lak langsung lulut maneh."

5. "Yen tak bayi sorote mripatmu, ketoke kowe nembung hutang mahku".

6. "Pokok alon-alon, sing cukup iso move on".

7. "Truk wae gandengan, mosok kowe ra nduwe gandengan?"

8. "Pacaran kui ora usah diumbar-umbar, sing penting undangan moro-moro kesebar".

9. "Ora sunset -sunsetan, pitek"e rong dikurong selak digebuki mak".

10. "Aku meneng ora mergo aku wedi, aku anteng ora mergo aku ngalah, aku nyekekem mergo keceret neng katok".

11. "Etok etok tegar padahal ambyar".

12. "Ngaku konco kok gur pengen nunut mulyo. Pas konco ciloko malah lungo".

13. "Guyon ki ojo kelewatan. Nek kelewatan ngko mutere kadohan".

14. "Nek pacarmu ra gelem masang fotomu, bisa wonge isin karo raimu".

15. "Cinta mesti ono loro ati, nek kowe wegah loro ati, kowe gak bakalan nemu dicintai sejatimu ndes!"

16. "Tresna kuwe sederhana, song penting perhatian lan pengertian".

17. "Ra sah ngaku konco kenthel nek pas awor aku atimu isih grundel".

18. "Guyon ora popo, sing secara signifikan ojo jotos-jotosan, yo!"

19. "DP BBM kok karo pacare terus. Opo mbiyen leh tuku HP urunan?"

20. "Aku memang sengojo ora adus, ben kethok alami".


*

21. "O kowe ngiri karo aku? Yowes nek ngono, aku ngalah. Aku tak nganan".

22. "Yen tak sawang sorote mripatmu, ketoke kowe arep nembung hutang karo aku".

23. "Guyon ki ojo kelewatan. Nek kelewatan ngko mutere kadohan".

24. "Bojo ki asline awet song biasa-biasa, mergo ayu ki most banter 20 five wes ilang ayune. Lha bojo song biasa, sampek tuek yo tetep biasa".

25. "Ora usah sepaneng, repair digawe seneng-seneng".

26. "Sliramu manis dek, empire gula".

27. "Tresnomu koyo rumah makan padang, akeh cabange".

28. "Ojo panggilan aku mantan, sebut wae aku alumni, sopo reti dewe iso reuni".

29. "Sumpah yakin nyong bocah bener".

30. "Mergo seng gawe ngekeki cokelat bakalan kalah karo seng ngekeki seperangkat alat salat".

31. "Pacaran kui ra usah diumbar-umbar, sing cukup undangan moro-moro kesebar".

32. "Ora golek seng wah, opo maneh seng mewah. Tampan seng iso gawe bungah".

33. "Seng tulus atine guk di gae loro, seng modus malah dipercoyo".

34. "Ngentekne dino iki nganggo ingat seng tenang, ojo bimbang. Abote pacobaning urip ojo dipikir nemen, mergo iseh ono dino mbesuk kanggor ngrubah kahanan".

35. "A*u aku kon ngerteni teros, dikiro aku CCTV yak"e".

36. "Abot entheng soko penggaweane dewe".

37. "Aja keminter mundhak keblinger, aja cidra mundhak cilolo".

38. "Tresna ku ning kowe iku koyo kamera, fokuse ning awakmu tok liane blur".

39. "Dioyak"o koyo ngopo nek pancen bocahe ora seneng ojo dipekso ndes, ngono kok nyalahke bocahe, kudune koe ki nyalahke awakmu dewe! Salahe nekat".

Lihat lainnya: Gerhana Bulan Terjadi Pada Waktu Dan Tempat Terbaik Untuk Mengamati

40. "Heran wae karo cewe zaman saiki, seng bales chat suwi banget padahal bek tiap ketemu kerjaane nyekeli hape terus".

 

Sumber: Karya Pemuda, Kepogaul, Toplucu