Biografi bahasa sunda fullest mengenai contoh biografi sunda diri sendiri, artis, kyung ibu, tokoh subur serta pengertian biografi bahasa sunda.

Anda sedang menonton: Contoh biografi bahasa sunda artis


Materi item kali ini, kita become membahas circa biografi bahasa sunda singkat. Dengan melakukan biografi ini terdapat biografi circa artis, diri sendiri, teman sebangku dan buat biografi dewi sartika, soekarno dan gene sudirman become menyusul update terdekat ya, mohon maaf. Tetap pantau terus ya hehehe hanya di Blog Pelajaran Sekolah.
Materi biografi bahasa sundaPengertian biografi batin bahasa sundaBiodata sundaBiografi tokoh di dalam bahasa sundaContoh teks biografi di dalam bahasa sundaDll
Biografi adalah tulisan atau cerita mengenai penyimpangan satu kehidupan seseorang atau tokoh apa di tulis oleh orang lain. Dengan melakukan biografi tradisional menceritakan mengenai angkasa lahir, tanggal lahir, prestasi, dan sebagainya. Nah, itulaharti biografi batin bahasa sunda.
Supaya lebih paham mengenai biografi. Yok, using beberapa conto biografi sunda gigi tiruan dibawah ini agar paham dan tahu bahwasannya untuk membuat biogdata di dalam bahasa sunda akun itu mudah.
*
Biografi Bahasa Sunda

Setelah mengetahui mengenai pengertian biografi bahasa sunda. Agar sobat lebih paham mengenai biografi. Yok, cari tau banyak contoh biografi bahasa sunda dibawah ini. Chapter ini agar sobat bisa mengetahui cara untuk menulis biodata di dalam bahasa sunda. Sesuai contoh biografi bahasa sunda etersebut mencakup materi biografi dibawah ini.
Contoh biografi teman bahasa sundaConto biografi basa sundaContoh biografi sunda circa ibuBiografi bahasa sunda artis
*

Dikelas kuring ngagaduhan réréncangan nu namina Putri Salsabilah Azzahra . Tiasa dipanggil Putri. Ajeunna terjejas tanggal 29 Februari 2002 di Jakarta. Anjeunna cicing di Jln. Bareng aku ketika RT100/150 Desa Kangen Kecamatan ketemuan Kabupaten Jadian. Anjeunna anak opat ti lima sadulur . Warsih 2008 anjeunna neruskeun atikanana di SDN 1 maju Mundur . Warsih 2014 anjeunna neruskeun atinana di SMPN 1 perlindungan Mundur . Warsih 2017 anjeunana neruskeun atinana di SMAN 1 maju Mundur. Anjeunana ka asup siswi berpréstasi , nalika SD anjeunna Juara 1 lari makan kerupuk di atas peringatan aku kemerdekaan RI . Wanci di SMP anjeunna rajin ngiring éskul kepanduan nanging ngan dugi kelas 2 hungkul , margi anjeunna kedah fokus kana ujian nasional. Anjeunna boga cita-cita pikeun memanggang artis jeung seniman . Anjeunna oge jalmina bageur pisan jeung cicingan. Kuring dedeuh pisan baga babaturan sapértos anjeunna, mugi-mugi anjeunna téras damang sarta ditangtayungan ku ALLAH SWT.Penulis : Manusia
Selain contoh biografi sunda kyung teman diatas, saya berikan satu contoh another agar sobat semakin paham mengenai contoh biografi bahasa sunda circa teman tersebut. Agar di dalam membuat biografi bahasa sunda sekitar teman tidak salah dan mudah.
Abdi gaduh rerencangan namina Anindita, nu mangrupakeun salah sahiji siswi nu atletis di SMA Negeri 1 Jombang. Anjeunna melakukan di Jombang kaping 8 Mei 2002. Anindita mangrupakakeun putri ti Bapa saleh sareng ibu Salehah. Bapana migawe salaku guru di SMA Negeri 2 Jombang jeung ari ibuna migawe salaku medang rumah tangga.
Anindita téh nyaéta putri sahiji hijina. Alamat Anindita teh nyaeta di Jl. Gak Tau RT. 01 RW. 01 Desa maju Jaya Kacamatan Gajah Mungkur, kabupaten Jombang. Mulailah atikan Anindita lebet ka TK maju Jaya, dina taun 2007 nepikeun taun 2008. Sanggeus TK, anjeuna neruskeun atikan ka SD Negeri 1 Jombang ti taun 2008 nepikeun taun 2014.
Lulus ti SD, Anindita neruskeun atikannana ka SMP Negeri 1 Jombang ti taun 2014 nepikeun taun 2017. Taun 2017, lanjutkeun ti SMA Negeri 1 Jombang.
Aya sababaraha berprestasi nu atos dimenangkeun ku Anindita, diantarana nyaeta Juara 1 lomba matematika di tingkat Provinsi dina warsih 2015, sareng Juara 1 balapan nga-gambar dina warsih 2016.
Anindita aktif dina sababaraha organisasi, diantawisna anjeuna active di pramuka SMA Negeri 1 Jombang. Hobi nu dipikaresep ku Anindita teh nyaeta maos buku. Booker nu dipikaresep ku anjeunna nyaeta booker “SAINS”. Fina safitri ngabogaan cita-cita hoyong enim psikolog sareng penulis.
Anindita hoyong jadi psikolog lantaran anjeunna sok hoyong terang nguenaan kapribadian batur. Ari hoyong jadi penulis lantaran anjeunna rumus kana nulis sareng maos.
Anindita mipiboga termotivasi keur hirup, nyaeta “Urang Hirup go keur Ngimpi, tapi Mimpi eta nu Nyieun Urang enim Ngarasa Hirup.”
Itulah dua contoh mengenai contoh biografi bahasa sunda teman. Serta Biografi bahasa sunda di atas merupakan contoh biodata bahasa sunda lemes.
Baca Juga:Descriptive creating Topics About borobudur Temple and Others
*
Gambar Contoh Biografi

Contoh Biografi Teman Sebangku Bahasa Sunda


Dibawah ini mengenai contoh biografi tentang teman sebangku apa dapat dulu referensi sobat batin membuat contoh biografi kilade bahasa sunda.
Di kelas Kuring ngagaduhan rerencangan nu namina Zahra. Tiasa dipanggil Zahra. Anjeunna incuver dina tanggal 19 Februari 1997 di town Cirebon. Anjeunna cicing di Jln. Bareng aku kapan RT120/140 Desa Kangen Kecamatan ketemuan Kabupaten Jadian..Anjeunna putri ka dua ti 3 saudara. Warsih 2004 anjeunna lebet sakola radikal di SDN 1 Maju.. Warsih 2010, anjeunna neruskeun atikanana di SMPN 10 Mundur. Anjeunna boga cita-cita pikeun jadi Guru. Anjeunna oge jalmina bageur pisan jeung cicingan. Kuring dedeuh pisan boga babaturan sapertos anjeunna, mugi-mugi anjeunna teras damang sarta di ditangtayungan ku ALLAH SWT.
Bagaimana dengan contoh teks biografi bahasa sunda diri sendiri dan teman? Yok, muncul kita bahas mengenai contoh biografi sunda kilade tentang ibu.
Nah, itulah contoh biografi rerencangan bahasa sunda kyung teman sebangku. Terdekat mengenai contoh biografi medang bahasa sunda singkat.
Dibawah ini adalah salah satu contoh biografi bahasa sunda sekitar ibu yang dapat dulu referensi saya bersedia mengurus sobat dalam membuat tugas.
Ibu abdi ngarana Siti jeung melakukan di Bogor kaping 28 Juni 1965. Anjeuna nyaeta anak hiji hijina. Bapa anjeuan ngarana Ahmad jeung ibuna ngarana Marina. Anjeunna cicing di Jln. Bareng aku while RT120/140 Desa Kangen Kecamatan ketemuan Kabupaten Jadian..Warsih 1971 anjeunna lebet sakola mendasar di SDN 1 Maju.. Warsih 1977, anjeunna neruskeun atikanana di SMPN 10 Mundur jeung ebet sakola ka SMK 1 keterpurukan Mundur.Taun 1981, anjeuna damel kursus jahit di Bumiputera salami opat taun. Salami damel kursus jahit. Salami 9 sasih,saparantos lulus kursus,ngabantosan jahit saderek sap`arantos mulih damel. Taun 1985,anjeuna knows sareng bapa abdi Ahmad. Akhirna anjeuna maheutkeun kanggo ngajalin sabuah hubungan. Waktos kaping 12 bulan Mei taun 1986 ngalangsungkeun pernikahan, teras sasih januari taun 1989 incuver abdi bapak sareng tengah abdi.
Nah, itulah contoh biografi bahasa sunda cilt tentang ibu. Terdekat mengenai contoh biografi diri sendiri bahasa sunda sebagai berikut ini yang dapat tangan kedua contoh biodata diri batin bahasa sunda.
*
Biografi Bahasa Sunda diri Sendiri

Setelah mempelajari mengenai biografi babaturan bahasa sunda dan contoh biografi bahasa sunda teman sebangku. Kita akan mempelajari contoh biografi self dalam bahasa sunda agar sobat paham dan knows letak perbedaannya. Letak perbedaan antara contoh biografi sunda tentang diri sendiri dengan contoh biografi bahasa sunda babaturan sabangku dan contoh biografi sunda babaturan.
Biografi bahasa sunda dibawah ini dapat menjadicontoh riwayat hirup bahasa sunda untuk diri sendiri.
Nah, berikut ini adalah salah satu contoh mengenai biografi aku dalam bahasa sunda dan dapat ditulis biografi anjeun yang dapat sobat contoh yaitu:
Perkenalkeun nelli abdi Putri Salsabilah Azzahra . Tiasa dipanggil Putri. Terjejas tanggal 29 Februari 2002 di jakarta jeung cicing di Jln. Bareng aku kapan RT100/150 Desa Kangen Kecamatan ketemuan Kabupaten Jadian. Abdi anak opat ti tahun sadulur . Warsih 2008 abdi neruskeun atikanana di SDN 1 perlindungan Mundur . Warsih 2014 abdi neruskeun atinana di SMPN 1 maju Mundur . Warsih 2017 abdi neruskeun atinana di SMAN 1 perlindungan Mundur. Abdi boga cita-cita pikeun memanggang artis jeung seniman . Abdi oge jalmina bageur pisan jeung cicingan. Mugi-mugi abdi téras damang sarta ditangtayungan ku ALLAH SWT.
Selain mengenai biografi yang telah ditulis diatas, berikut adalah contoh biografi di dalam bahasa sunda tentang artis yaitu Pratama Harun.
Bagaimana? mudah, bukan? sama saja mencapai tesk biografi bahasa sunda cilt sebelumnya kan, sob? Oke, pembahasan terakhir mengenai biografi artis bahasa sunda.
Dibawah ini adalah penyimpangan satu contoh biografi artis dalam bahasa sunda secara singkat. Semoga sobat paham memiliki mengenai biodata basa sunda artis dibawah ini. Chapter ini agar sobat ketika produksi contoh mengenai biografi basa sunda artis dulu mudah.
Wasta Pepek : Pratama HarunWasta Panggero : Harun Tempat ping Wedal : Cirebon, 20 Juni 2017Zodiak : GeminiWasta Bapa : hendra SuryanaWasta Indung : MarinaAnak nanti : 2 ti 2 duduluranAgeman : Islam
Harun mangrupa ka 2 pasangan henra Suryana jeung Marina. Saprak alit Harun cita citana artis. Sanggeus eta sababaraha opera sabun dibintangina. Dunya layar rubak oge dijajalnya . Debut pilem na nyaeta Aku tercinta Kamu (2020).
Itulah salah satu contoh riwayat kehidupan bahasa sunda tentang artis secara singkat. Semoga sobat paham mengenaicontoh riwayat hidup di dalam bahasa sunda ya.

Lihat lainnya: Cara Mempercepat Kelahiran Sebelum Hpl, Https://Www


Nah, itulah pemfitnahan contoh biografi basa sunda apa dapat sobat contoh sebagai refensi di dalam membuat biografi bahasa sunda.